Grayle B.V. is gespecialiseerd in het adviseren, verkopen en samenstellen van een uitgebreid assortiment aan verbindingstechnieken voor de industrie, elektrotechniek en groothandel. Vanuit Soesterberg worden klanten in Nederland, België, UK, Frankrijk en Denemarken geserviced.

Ter uitbreiding van de commerciële activiteiten zoekt Grayle een Helpdesk Medewerker

Functieomschrijving
In de functie van Helpdesk Medewerker ben jij het 1e aanspreekpunt voor binnenkomende orders, de administratieve verwerking en een tijdige levering van de juiste producten richting klanten. Producten waar je o.a. mee te maken krijgt zijn patchkasten, glasvezelproducten, kabels en connectoren. De werkzaamheden bestaan uit: telefonisch klantcontact, e-mail afhandeling, invoeren orders in Exact en communiceren van prijzen. Je verstuurt orderbevestigingen, organiseert transport en waar nodig gal je producten verzendklaar maken. Iedere orderaanvraag is weer anders, vaak heb je dan ook telefonisch overleg met de klanten om de orderaanvraag te specificeren en details te bespreken. Grayle is een organisatie met een hands-on instelling, we zoeken dan ook een werknemer die ook eens zaken wil aanpakken die buiten het takenpakket vallen.

Wij vragen
Afgeronde Mbo opleiding en aantoonbaar technische affiniteit. 2-5 jaar werkervaring in afwisselende binnendienst rol. Goede communicatieve vaardigheden, klant-en service gericht en goede computervaardigheden. Je woont op bereisbare afstand van Soesterberg, beschikt over een ‘handen uit de mouwen instelling’ en bent 40 uur beschikbaar.
Wij bieden
Je treedt rechtstreeks in dienst bij Grayle, een bedrijf met een informele sfeer, korte communicatie lijnen en platte organisatie structuur. Een 40-urige werkweek met werkdagen van 08:30 – 17:00 uur. Cao Groothandel, 25 vrije dagen en een salaris tussen de € 1.800 en 2.200 bruto per maand. Je krijgt de vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te richten en je krijgt een goede leerschool met ruimte voor zelfontwikkeling. Je komt te werken binnen een omgeving met prettige collega’s in een gloednieuwe kantoorlocatie waar de laatste bouwtrends zijn toegepast.

Interesse? Reageer dan nu!

De Werving & Selectie bij Grayle wordt verzorgd door Bridge Techniek Professionals. Mail jouw c.v. met motivatie naar Robbert Geschiere of bel voor vragen 06 57 66 33 37.