Vandaag de dag leven we in een wereld waarin informatie snel verspreid wordt. De 21st eeuw komt met veel innovatieve producten, betere service en sterke technologische ontwikkelingen. Grayle maakt deel uit van deze grote progressie, en met een management team dat al bijna 30 jaar ervaring heeft, kunt u vertrouwen op onze hoogwaardige producten en service.

Geschiedenis:
Grayle is in 1982 opgericht en heeft zijn hoofdkantoor gevestigd in Nederland. De afzet van onze producten geschied met name naar de ons omringende landen zijnde: België, U.K., Frankrijk, Denemarken. Sinds oprichting is het kern assortiment verbindingsproducten en aanvullende materialen. We kunnen daarom met gepaste trots melden dat dankzij deze keuze we inmiddels een goede reputatie hebben opgebouwd.

Energie besparing & Koolstof reductie:
Met een alsmaar toenemende bewustwording van de verslechtering van ons leefklimaat, zullen we zuiniger met energie moeten omgaan, alsmede het reduceren van productie van giftige materialen. Deze bewust wording zorgt ervoor dat Grayle in zijn productie proces steeds vaker op zoek is naar duurzame en milieuvriendelijke grondstoffen. In 2006 hebben we reeds de RoHS restricties doorgevoerd, en in 2008 hebben we een hele serie LSZH producten ontwikkeld. De ontwikkelingen voor de komende periode zullen niet stilstaan, en we zullen u daarvan op de hoogte stellen.
En sinds 07 November 2016 zitten wij in een energie neutraal gebouw te soesterberg.
Grayle's nieuwe locatie te soesterberg

"Zorg voor het heden, en plannen voor de toekomst zullen in het voordeel zijn voor onze relaties en ons zelf"
Om aan uw wensen te voldoen zullen wij iedere cliënt met de grootste zorg en enthousiasme bedienen. In ons fabricageproces zullen wij aan de internationale regels voldoen, zodat de producten betrouwbaar en van een hoogwaardig niveau zijn.