Klanten Service

Bestellingen:
Ter voorkoming van misverstanden, ontvangt onze verkoop afdeling uw bestellingen bij voorkeur schriftelijk. Dit kan per email (order@grayle) of via onze website. Bij eventuele onduidelijkheden zal één van onze medewerkers contact met u opnemen.
Bezorging
Bestellingen ontvangen voor 16.00 uur worden dezelfde dag verstuurd.
Dit onder voorbehoud dat de bestelde goederen op voorraad zijn. 
Orderkosten / Verzendkosten
Voor bestellingen onder de €100, - (ex. btw) brengen wij €11,50 in rekening. Voor bestellingen tussen de €100, - & €300, - (ex. btw) brengen wij €9,50 in rekening. Bij bestellingen boven de €300, - (ex. btw) brengen wij geen kosten in rekening.
Additionele vrachtkosten voor patchkasten:
Wandkast: €45 transport kosten
Staande kast: €50 transport kosten
Express kosten
Zendingen zijn franco-huis, tenzij anders overeengekomen. Voor expreszendingen of anderszins, neemt u gelieve contact op met onze afdeling verkoop.
Betaling
In meeste gevallen geldt vooruitbetaling via iDEAL of overboeking. Op rekening kopen is mogelijk na ontvangst van uw bedrijfsgegevens en na goedkeuring van een krediet check, hier zijn eenmalige kosten à €15,- aan verbonden.
Garantie
Grayle garandeert al haar producten gedurende drie maanden, tenzij anders vermeld.
Retourzendingen
Alvorens goederen te retourneren dient u in alle gevallen eerst contact met onze afdeling verkoop op te nemen, te verkrijgen van een retour formulier en nummer. Retouren dienen altijd duidelijk te zijn voorzien van dit retournummer en tevens dienen de originele factuur en het retour formulier te worden ingesloten. Retouren worden alleen geaccepteerd binnen twee weken na ontvangst van de goederen, onder voorwaarde dat ze op de juiste wijze zijn verpakt. Retourzendingen anders behandeld dan hierboven aangegeven kunnen door ons worden geweigerd en op uw kosten worden teruggestuurd. Wij crediteren 85% van de netto factuur waarde voor producten die onjuist besteld zijn.
Algemene voorwaarden
Op alle verkopen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, als gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amersfoort onder nummer 30116272. Deze zijn op aanvraag verkrijgbaar bij alle offertes, leveringen, betalingen etc.