Orders

Ter voorkoming van misverstanden, ontvangt onze afdeling verkoop uw orders bij voorkeur per e-mail [order@grayle.com], dan wel via onze website [www.grayle.com]. Bij eventuele onduidelijkheden zal een van onze medewerkers direct contact met u opnemen.

Bezorging

Orders, ontvangen voor 16.00uur, worden nog dezelfde dag verzonden. Dit onder voorbehoud dat de bestelde goederen op voorraad zijn.

Orderkosten / Verzendkosten

Orders onder € 100,- excl. BTW brengen wij € 12,50 kosten in rekening. Orders tussen € 100,- & € 300 excl. BTW brengen wij € 9,50 kosten in rekening. Orders boven € 300,- excl. BTW brengen wij geen kosten in rekening. Additionele vrachtkosten voor patchkasten; Wand- en staande kasten breed 600mm €45 / Staande kasten breed 800mm €50

Tijdsgebonden pallet zendingen

De kosten voor tijdsgebonden zendingen, zijn additioneel op de standaard kosten. Onderstaand schema is van toepassing; Levering voor 08:00 uur € 54,50 / voor 10:00 uur € 43,75 / voor 12:00 uur € 36,50. Ook kan er behoefte zijn aan een levering op een specifiek moment van de dag „Tijdsblok“ De kosten daarvan zijn: 2 uur € 43,75 (bijvb: 12:00~14:00uur) 4 uur € 36,50

Betaling

30 Dagen netto.

Garantie

Grayle garandeert al haar producten gedurende drie maanden.

Retourzendingen

Alvorens goederen te retourneren dient u in alle gevallen eerst contact met onze afdeling verkoop op te nemen, te verkrijging van een retourformulier en nummer. Retouren dienen altijd duidelijk te zijn voorzien van dit retournummer en tevens dienen de originele factuur en het retourformulier te worden ingesloten. Retouren worden alleen geaccepteerd binnen twee weken na ontvangst van de goederen, onder voorwaarde dat ze op de juiste wijze zijn verpakt. Retourzendingen anders behandeld dan hierboven aangegeven kunnen door ons worden geweigerd en op uw kosten teruggestuurd. Wij crediteren 85% van de netto factuur waarde voor producten die onjuist besteld zijn.

Algemene Voorwaarden

Op alle verkopen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, als gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amersfoort onder nummer 30116272. Zij zijn op aanvraag verkrijgbaar bij alle offertes, leveringen, betalingen etc.